Српски - English

Претрага

ПРИЈАТЕЉИ САЛОНА СТРИПА 2022 / ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОГРАМСКОЈ САРАДЊИ

Zaglavlje Salon 2022

Обавештавамо све потенцијалне ПРИЈАТЕЉЕ МЕЂУНАРОДНОГ САЛОНА СТРИПА СКЦ БЕОГРАД 2022. године, на могућност програмске сарадње на предстојећем Фестивалу, који ће бити одржан од 30. 9. до 2. 10. 2022. године.

Као што је познато, МЕЂУНАРОДНИ САЛОН СТРИПА СКЦ БЕОГРАД, као најсвеобухватнији пројекат девете уметности код нас, сваке године профилише стратегију умрежавања свих релевантних чинилаца из света стрипа и сродних медија као ПРИЈАТЕЉА САЛОНА у заједничку иницијативу подршке и афирмације како најбољих тако и најмлађих аутора у домену девете уметности.

Сходно чињеници да се још увек не одржава такмичарски део фестивала по расписаном конкурсу, ове године Салон стрипа даје подршку полазницима СКЦ-ОВЕ БЕСПЛАТНЕ ШКОЛЕ СТРИПА И ИЛУСТРАЦИЈЕ, у виду поклон-пакета ПРИЈАТЕЉА САЛОНА 2022. године, који буду узели учешће на САЛОНОВОЈ БЕРЗИ СТРИПА 2022. године.

ПРИЈАТЕЉИ САЛОНА могу бити стрип издавачи, антиквари и фирме из света девете уметности и сродних уметничко–техничких дисциплина.

САЛОНОВА БЕРЗА СТРИПА биће одржана од 30. 9. до 2. 10. 2022. године у временским интервалима од 10.00 до 21.00 час.

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ДОГОВОР ОКО САРАДЊЕ се врши до 22. јуна 2022. године слањем е-маила на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. s

а назнаком ПРИЈАВА ЗА ПРИЈАТЕЉА САЛОНА СТРИПА 2022. У писму је потребно навести: име/назив; опис понуђеног поклон-пакета (назив и број издања итд); контакт адресу и особу за контакт са бројем телефона).
Сви договори око сарадње са потенцијалним Пријатељима Салона биће обављени до краја месеца јуна 2022. године, након чега ће бити формиран списак учесника на Салоновој берзи стрипа 2022.
Организатор фестивала има право да, сходно процени понуде предложеног поклон-пакета, не уважи предлог пријављеног за сарадњу на нивоу Пријатеља Салона стрипа 2022. године.
Физички и програмски простор предвиђен за Салонову берзу стрипа 2022. ограничен је оптималним бројем учесника.

ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:
www.facebook.com/comicsfest
www.instagram.com/salon_stripa_skc_belgrade/
www.twitter.com/SalonSkc
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
www.skc.rs