Српски - English

Претрага

СКЦ-ОВА БЕСПЛАТНА ШКОЛА СТРИПА И ИЛУСТРАЦИЈЕ ЗА ПОЛАЗНИКЕ УЗРАСТА ОД 7 ДО 15 ГОДИНА

СКЦ-ОВА БЕСПЛАТНА ШКОЛА СТРИПА И ИЛУСТРАЦИЈЕ
ЗА ПОЛАЗНИКЕ УЗРАСТА ОД 7 ДО 15 ГОДИНА

SKOLA STRIPA SKC BEOGRAD

УПИС НОВИХ ПОЛАЗНИКА У СКЦ-ОВУ БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ СТРИПА И ИЛУСТРАЦИЈЕ ЗА ПОЛАЗНИКЕ УЗРАСТА ОД 7 ДО 15 ГОДИНА СТАРОСТИ, ВРШИЋЕ СЕ ПОДНОШЕЊЕМ ПРИЈАВЕ У ЈАНУАРУ МЕСЕЦУ ТЕКУЋЕ ГОДИНЕ, ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА У МАРТОВСКОМ ТЕРМИНУ, И У АВГУСТУ МЕСЕЦУ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА У СЕПТЕМБРУ ТЕКУЋЕ ГОДИНЕ, ПРЕКО КОЈИХ ЋЕМО И ПРИМАТИ НОВЕ ПОЛАЗНИКЕ У ШКОЛУ.

Пријављивање се врши слањем е-маила на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком ПРИЈАВА ЗА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ЗА ШКОЛУ СТРИПА, ИМЕНОМ, ПРЕЗИМЕНОМ И ГОДИШТЕМ ПОЛАЗНИКА, након чега ћемо вас обавестити о условима, месту и датуму одржавања испита

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА ПОЛАЗНИКЕ:

Сваки полазник се, на почетку, пријављује за тромесечни курс након којег се, врши селекција најбољих кандидата (практични испит) за даљи наставак рада у наредном тромесечју

Након сваког положеног тромесечног практичног испита полазник стиче право похађања Школе за наредно тромесечје

Најбољи радови редовних полазника биће представљени на завршној годишњој изложби СКЦ-ове школе стрипа и илустрације

Настава ће бити реализована у Студентском културном центару Београд (СКЦ, Краља Милана 48, Београд), сходно распореду полазника, у једном од следећих термина:

1.         СУБОТА 11.00 - 13.00

2.         СУБОТА 13.00 - 15.00

3.         НЕДЕЉА 11.00 - 13.00

4.         НЕДЕЉА 13.00 - 15.00

Наставни план и програм води и модерира проф. Милоје Митровић

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА РОДИТЕЉЕ/СТАРАТЕЉЕ ПОЛАЗНИКА КОЈИ ПОТПИСУЈУ ПРИЈАВУ О ПОХАЂАЊУ НАСТАВЕ:

Родитељ/старатељ је одговоран за: безбедан долазак детета до учионице и безбедан одлазак детета са наставе (од учионице надаље); за дисциплину и понашање полазника на часовима, а након две опомене услед недоличног понашања или ометања наставе, полазник губи право даљег похађања наставе.

Родитељ/старатељ мора бити сагласан, да се дете као полазник школе појави (фотографише, сними камером, интервјуише или именом представи) у писаним и електронским медијима, званичним СКЦ-овим веб страницама и медијским интернет порталима, поводом промоције рада школе, изложбе или личне промоције детета као полазника школе и младог уметника

Старатељ полазника мора да донесе оверену копију потврде о старатељству.

Родитељ који има судску забрану приступа детету не може бити потписник пријаве за дететово похађање школе. У случају лажног представљања подлеже кривичној и материјалној одговорности.

За све додатне информације обратите нам се на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

(Срећна Галерија СКЦ Београд задржава право измене пропозиција и допуне програма)

 

 Škola stripa i ilustracije SKC Beograd  Škola stripa i ilustracije SKC Beograd
 Škola stripa i ilustracije SKC Beograd  Škola stripa i ilustracije SKC Beograd
 Škola stripa i ilustracije SKC Beograd  Škola stripa i ilustracije SKC Beograd