Srpski - English

Pretraga

PRIJATELJI SALONA STRIPA 2022 / OBAVEŠTENJE O PROGRAMSKOJ SARADNJI

Zaglavlje Salon 2022Obaveštavamo sve potencijalne PRIJATELJE MEĐUNARODNOG SALONA STRIPA SKC BEOGRAD 2022. godine, na mogućnost programske saradnje na predstojećem Festivalu, koji će biti održan od 30. 9. do 2. 10. 2022. godine.

Kao što je poznato, MEĐUNARODNI SALON STRIPA SKC BEOGRAD, kao najsveobuhvatniji projekat devete umetnosti kod nas, svake godine profiliše strategiju umrežavanja svih relevantnih činilaca iz sveta stripa i srodnih medija kao PRIJATELJA SALONA u zajedničku inicijativu podrške i afirmacije kako najboljih tako i najmlađih autora u domenu devete umetnosti.

Shodno činjenici da se još uvek ne održava takmičarski deo festivala po raspisanom konkursu, ove godine Salon stripa daje podršku polaznicima SKC-OVE BESPLATNE ŠKOLE STRIPA I ILUSTRACIJE, u vidu poklon-paketa PRIJATELJA SALONA 2022. godine, koji budu uzeli učešće na SALONOVOJ BERZI STRIPA 2022. godine.

PRIJATELJI SALONA mogu biti strip izdavači, antikvari i firme iz sveta devete umetnosti i srodnih umetničko–tehničkih disciplina.

SALONOVA BERZA STRIPA biće održana od 30. 9. do 2. 10. 2022. godine u vremenskim intervalima od 10.00 do 21.00 čas.
PRIJAVLJIVANJE ZA DOGOVOR OKO SARADNJE se vrši do 22. juna 2022. godine slanjem e-maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom PRIJAVA ZA PRIJATELJA SALONA STRIPA 2022. U pismu je potrebno navesti: ime/naziv; opis ponuđenog poklon-paketa (naziv i broj izdanja itd); kontakt adresu i osobu za kontakt sa brojem telefona).
Svi dogovori oko saradnje sa potencijalnim Prijateljima Salona biće obavljeni do kraja meseca juna 2022. godine, nakon čega će biti formiran spisak učesnika na Salonovoj berzi stripa 2022.
Organizator festivala ima pravo da, shodno proceni ponude predloženog poklon-paketa, ne uvaži predlog prijavljenog za saradnju na nivou Prijatelja Salona stripa 2022. godine.
Fizički i programski prostor predviđen za Salonovu berzu stripa 2022. ograničen je optimalnim brojem učesnika.

DODATNE INFORMACIJE:
www.facebook.com/comicsfest
www.instagram.com/salon_stripa_skc_belgrade/
www.twitter.com/SalonSkc
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.skc.rs