Srpski - English

Pretraga

POZIV ZA VOLONTERE NA SALONU STRIPA 2017.

Pozivamo sve zaintereresovane da se prijave na KONKURS ZA VOLONTERE na organizacionim poslovima pripreme i realizacije 15. MEĐUNARODNOG SALONA STRIPA koji će biti održan od 28. septembra do 01. oktobra 2017. u Studentskom Kulturnom Centru Beograd, (SKC).
Ukoliko želite da se kao volonteri uključite u organizaciju ovog festivala i budete deo TIMA SALONA za P.R,, protokol, programe gostiju i kustoski rad, pošaljite prijavu na KONKURS ZA VOLONTERE sa kratkom biografijom i motivacionim pismom na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  najkasnije do 15.09.2017. godine.

Opširnije...

OBAVEŠTENJA O PROGRAMSKOJ SARADNJI

PRIJATELJI SALONA STRIPA 2017.

MEĐUNARODNI SALON STRIPA SKC BEOGRAD, kao najsveobuhvatniji projekat devete umetnosti kod nas, profiliše strategiju umrežavanja svih relevantnih činilaca iz sveta stripa i srodnih medija kao PRIJATELJA SALONA u zajedničku inicijativu nagrađivanja najtalentovanijih i najboljih strip autora, učesnika konkursa tekućeg festivala.
PRIJATELJI SALONA mogu biti strip izdavači, antikvari i firme iz sveta devete umetnosti i srodnih umetničko–tehničkih disciplina.
Prijavljivanje ZA DOGOVOR oko saradnje se vrši do 12. juna 2017. slanjem e-mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom PRIJAVA ZA PRIJATELJA SALONA STRIPA 2017. U mejlu je potrebno navesti ime i kontakt adresu, kao i opis  predviđenih nagrada, po karakteru delatnosti (poklon izdanja, objavljivanje radova, stručni kursevi i sl.).

Opširnije...

15. MEĐUNARODNI SALON STRIPA 2017.

15. MEĐUNARODNI SALON STRIPA, koji organizuje i vodi Srećna galerija Studentskog kulturnog centra Beograd, kao svoj redovni redakcijski program, biće održan od 28. septembra do 01. oktobra  2017. godine.